torsdag 5 april 2018

Sjukstuga

Lessen att jag inte varit inne här på länge... väldigt länge...
Men jag har helt enkelt inte haft orken.

Och min väldigt braiga app som jag enkelt kunde blogga i lite snabbt, den slutade dom uppdatera så den lades ner :(
Så det blev ett litet baksteg till :(

Jag har haft en ihärdig hosta i stort sett nonstop sen i november månad, samtidigt som jag varit förkyld så det har varit någon förkyldningshosta alt lunginflammation som vi inte upptäckt än... Men jag och sonen har gått om varandra hela tiden, först han sen jag sen han igen när jag äntligen börjat bli bättre och då har jag åkt på det igen... Så samtidigt som jag inte fått sova pga min hosta har jag varit vaken å uppe och tagit hand om lilleman.

Men blev av med hostan i mars, kände mig bättre och såg att det börja ljusna igen och då boom så kom den tillbaka, dock bara till mig, tack och lov! Men nu har jag hostan igen dag som natt.

Samtidigt så hade brossan och hans familj maginfluensa innan påsk, vi undvek dom alla!
Bestämde att vi skulle fira påskafton hemma med mamma och Magnus, dock utan brossan och deras familj.
Mamma hade gjort det jättefint, en massa olika mat som passade alla, smörgåstårta, minikroppkakor, klassiska köttbullar, prinskorv, jansons, sillar, lax och ägghalvor. Men oxå minipizzor, stekt fläsk med bruna bönor :S (Johnas blev överlycklig) och majskolvar...

Riktigt mumsigt!

På söndagen åkte vi hem till Johnas föräldrar, visade sig att Marcus o Emma hade varit där under lördagen med barnen och ätit middag... Enligt Annika o Hans så är alla dom är alla friska nu så det är ingen fara...
Och Nea satt i ena stolen när vi kom dit....

Så nu har Isidor och Johnas maginfluensa, tack för den...
Mamma träffade Marcus och barnen under måndagen och på tisdagen fick hon flytta in i badrummet.
Även Annika har nu fått maginfluensan så det smittade tydligen mer än vad de räknade med... därav vi inte ville träffa dom alls!

Typiskt att det nu kommer ännu mer sjukdomar till oss, blir ju inget renoverat här hemma under tiden och man orkar inte särskilt mycket.

Men men snart ska vi väl alla vara på benen igen! Och våren är ju på intåg :)

Idag skulle jag och Johnas egentligen tagit en roadtripp till Kalmar  men den fick vi ställa in...

Men jag ska gå tillbaka lite i tiden och skriva om de som har varit lite större händelser under denna tiden som jag varit frånvarande som Isidors kalas, året som gått m.m.
Har även en hel del recept att lägga in på Cravingsbymalin, om jag minns hur jag gjort de få sakerna jag bakat under denna tiden...

Ha tålamod...

Men samtidigt under denna dryga tiden så stormtrivs jag på jobbet!
Alla är jättemysiga och trevliga mot mig och har förståelse över att jag är ny, vilket är väldigt skönt!
Trivs även med arbetsuppgifterna och vill lära mig så mycket som möjligt :)
Hoppas på fler utbildningar och att jag är ett bra stöd i teamet och att dom trivs med mig för det är nog första gången som jag känner att jag vill komma till jobbet. Och det är verkligen skönt!

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar