måndag 27 november 2017

Sömn...

Det är en bristvara här hemma just nu... iallafall för mig o Isse...

Isse har av någon anledning blivit rädd för att sova, han har aldrig varit något problem med att få att somna till för ca 1 vecka sen. 

Nu har vi istället två olika senarier...
 
...Antingen somnar han efter kvällsmaten som han ska och sover i ca 2-3 timmar. Sen vaknar han helt hysteriskt och det är omöjligt att få honom att somna om igen, han är klarvaken. 
När han lugnat ner sig så är han inte trött utan tvärt om - klarvaken och det tar flera  timmar innan jag lyckas få honom att somna igen. Brukar vara fram mot 3 eller 4 på morronen som han sover igen... vilket betyder att jag får som max upp emot 3 timmars sömn. Jippie... 

Andra alternativet är som ikväll, han äter sin kvällsmat o sen när han märker att vi ska sova blir han helt hysterisk och det får inte att få honom att somna. Har nu hållet på i över 3 timmar innan han precis somnade av sig själv, av utmattning misstänker jag, i sin säng. 
Sen är det ingen garanti att han sover hela natten men jag håller tummarna. 

Vet inte om det beror på att han är mörkrädd (har numera en nattlampa tänd) eller om det är allt nytt med heldagar på dagis eller så är det något annat som stör honom. 

Men förhoppningsvis så hittar han snart tillbaka till sin rytm igen! Innan jag faller omkull av sömnlöshet. Tur man e en gammal bartender så man e van vid vakennätter....  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar