måndag 2 oktober 2017

Svampplockning

I söndags var vi ute en liten runda i
skogen för att plocka svamp, jag gillar inte svamp men hänger gärna med ut och plockar.
Skönt att komma ut lite och att få röra på sig och roligt att komma ut lite i skogen.

Jag har ingen koll på svamparna så det överlämnade jag åt sambon som äter skiten, se knappt skillnad på en flugsvamp o en trattis ;)

Lilleman fick stövlar och regnbyxor på sig så han utan problem skulle kunna ramla och plaska omkring. Jätteroligt tyckte han!

Fisen tultade omkring med ett stort leende på läpparna, plockade kottar (fulla med kåda som man måste smaka på) och hittade stenar och löv i alla olika färger och former.
Han ville även plocka lite svamp precis som pappa men det sa jag nej till, vill inte att han ska hitta de oätliga svamparna och det mesta åker ju in i munnen så nej tack!

Men eftersom man inte har bajsat på två dagar så är det ju självklart att en skogspromenad med stenklättring, mossgång och upptäckande sätter fart på magen och efter en liten stund kände vi en bekant doft... bara att leta sig ut till vägen igen för att byta blöja....


Men vi fick ihop en korg full med trattkantareller så sambon var nöjd :)

Sprang på Isses gudmor på vägen hem så efter blöjbyte blev det en runda upp till dom för att fika lite och snacka skit :D

En mysig söndag!
Som slutade i en troligtvis matförgiftning...
Kvällen sprang iväg så vi beslutade oss för att hämta mat och efter det blev sambon jättedålig, spenderade kväll o natt (och måndagen) på toaletten.
Dock så kände varken Isse eller jag något så det måste varit hans mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar