tisdag 24 oktober 2017

Grattis mormor 93 år

Igår var mamma, jag och Isidor och hälsade på min lilla mormor. Hon bor sedan några år tillbaka på ett hem då hennes demens blivit allt elakare, vilket är väldigt tråkigt att se då detta är en mycket stark och duktig person som man numera inte redigt känner igen. Men det är väl så med sjukdomar....

Mormor fyllde 93 år den 21 oktober och vi delade upp besöken hos henne. Hon hade inte orkat att vi  barn, barnbarn o barnbarnsbarn kom samtidigt. 
Och tyvärr så befaras det att hon är på väg att få en lunginflammation då hennes andning är väldigt tung så då hade hon definitivt inte orkat med oss. 
Så mamma o Isse o jag åkte ut igår och det var så roligt att träffa henne igen! 
Jag hade kunnat besöka henne mycket oftare egentligen men hon känner knappt igen mig eller vet vem jag är längre så det blir mest förvirrande för henne. 
Hon kopplar sambandet bäst när jag är med mamma så jag brukar åka med henne då o då. 

Igår när vi bar där så verkade hon väldigt glad över att se Isidor, han undrade nog mest vem tanten i sängen var... men hon försökte på sitt sätt busa med honom och få kontakt med honom och det var roligt att se! 
Hon fick honom att le och skratta och det verkade göra henne glad. 

Mysiga lilla bullmormor! 

Jag har skrivit och berättat lite om henne tidigare och när jag kikade på det nu så blev man alldeles varm i själen, underbara minnen! 

Grattis i efterskott älskade mormor! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar