onsdag 9 augusti 2017

Middagsbjudning

Igår hade vi en middagsbjudning för Johnas morföräldrar, hans morfar fyllde år i förrgår och vi ville bjuda hem dom och fira honom med en middag.

Jag jobbade så det blev en tvårätters eftersom det blev lite senare på dagen, är ju en tisdag.

Det var jättekul att träffa dom igen, de hade med sig en budapestlängd från kalaset dagen innan, den hade tydligen inte gått åt. (Eller så var de oroliga över att de inte skulle få någon dessert) :P

Vi hade gjort våra räkburgare till dom, dock så hade vi denna gången gjort ett focacciabröd istället för ett hamburgarbröd och det blev jättegott!

Till dessert hade vi gjort en fläderblomspannacotta som vi serverade med hallonsorbé. Och sedan mumsade vi även på deras budapestlängd.

Det blev en mättande och god kväll!

Pratade, skrattade, lekte o busade med lilleman, myste med doggsen, de hade även med sig sina söta små hundar.
Kort sagt en lyckad kväll!

Kvällen  avslutades dock med mord...
En babysork (Johnas trodde först det var en orm) hade letat sig in i huset, tack o lov att han såg den! Då första tanken var babyorm så var det att hålla borta hundarna och få ut ormen, när vi kunde titta närmare på den så måste det varit en snok eller en ormmodell man inte är så hemma på, iallafall ingen huggorm som första tanken var.

Men den är ute och förhoppningsvis kommer inte syskonen oxå in... dax att rensa o klippa lite i trädgården! Den har blivit endel eftersatt då vi koncentrerat oss på att få färdigt inne...

Kramisen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar