onsdag 23 augusti 2017

18 månaders firande i dagarna två... del 1...

Lilleman är inte så liten längre... han blir
18 månader imorgon och de tänkte vi fira lite. Samtidigt så fyller Johnas mormor år idag men hon kunde inte bli firad dörrens imorgon så vi firar lilleman under två dagar istället då vi även kommer fira Kerstin imorgon...

Idag bestämde vi oss för att åka till Wämöparken och kolla på djuren, lilleman är glad för djur så vi ville att han skulle få se lite mer än hundarna hemma :)

Och han blev jätteglad!

Han fick se flera olika sorters hönor och tuppar, vissa låg precis bredvid nätstaketet så dom kunderna ta på fast det ville vi inte då man vet aldrig om de skulle nypa tillbaka...

Han såg kaninerna, fast de försökte gömma sig under/bakom en vägg, och sedan även ankor som plaskade lite.

Det fanns även en stor galt med viltsvinsdrag som stod och mumsa de på rödbetor, den var riktigt rolig tyckte Isse då han skrattade en hel del!

Efter det var nog minigrisarna ganska lugna, de var ju bara 1/7 del i storlek så kanske skulle börjat med dom istället :P
Men de bökade runt lite så dom uppskattades dom oxå.

Vi gick även vidare till getterna som vågade sig väldigt nära, de var intressanta men roligast var nog att få klappa hästen, eller ponnyn, tror jag.
Det var elstängsel runt hagarna men ponnyn vågade sig riktigt nära så vi kunde klappa mulen lite, jag lyfte upp Isse så han oxå fick känna och det gillade han!

Vi hade även lite tur, eller om man nu kan kalla det tur men bra tajmat iallafall, Wämöparken ligger precis bredvid sjukhuset och helikoptern skulle precis starta när vi parkerade, så Isse fick se den starta det första han gjorde, sedan när vi var påväg tillbaka så kom även helikoptern tillbaka!
Så han fick se den ytterligare en gång flygandes precis ovanför våra huvuden då den gick ner för landning för att sedan flyga iväg igen på ett nytt uppdrag!


En rolig utflykt

Imorgon tar vi godsakerna....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar