lördag 3 juni 2017

Min dag...

Igår var det min 35 års dag och den var riktigt trevlig! 


Började med att jag faktiskt väcktes!!! av sambon (brukar vara jag som får sparka på honom i ca 1/2 timme innan han kommer upp...). Fick frukost på sängen som bestod av varm choklad (jag dricker inte kaffe), smörgås och min favoritglass :). 

Låg också två paket på brickan; det ena var från Isse (toffefee choklad) och den andra från dom båda, det var roligt nog en videokamera!
Har filmat Isse en hel del med mobilkameran men vi har båda sagt att vi borde skaffa en riktig videokamera för att följa hans uppväxt och massa annat.
Bilder blir inte redigt samma sak...
 
Den var jätteliten, smidig och enkel - perfekt!!
 
Sedan gick jag ner och på bordet låg ytterligare ett paket :D ett bamsepaket!
Det visade sig innehålla ett cafébord i vintigestil, vitt med målade rosor på.
Jag hade tidigare pratat om att man skulle ha ett cafébord i trädgårdslandets område och det var vad han hade snappat upp och planerat för :)
 
Riktigt bra början på dagen!!
 
Sen fick jag åka in och jobba... Jag hade med mig en chokladbollstårta till jobbet då min ena chef muttrat lite om att han inte sett mina bak-konster...Det gick ett mummel under hela dagen ang tårtan, folk hade  till o med tagit ut den från kylen för att fotografera den :P
 
Den blev mycket poppis, det är en väldigt mäktig tårta och endel tog lite mer än de klarade av men vissa gick flera gånger.. :)
 
Under kvällen sedan så hade vi ordnat barnvakt till Isidor, Johnas föräldrar kom och passade honom så att vi kunde gå ut och äta med Zandra o Stefan.
Det är första gången som någon passar Isse under en längre tid och som ska lägga honom, så det var lite pirrigt (mest för Johnas).
Jag hade informerat om att han somnar med en gång i sin vagn så stökar han är det bara att gå en promenad. Vilket dom också hade gjort, eller ja Annika gick en promenad med Isse medans Hans snällt nog klippte gräset :)
 
Vi gick ut till ett nyöppnat Pinchos, kul idé med minirätter som man beställer genom en app och sedan sköter sig själva med att hämta maten, beställa in mer m.m.
Rätterna var urgulliga i dockstorlek, ja man behövde testa några olika varianter för att bli mätt och notan kan med lätthet springa iväg...
 
Jag tog;
 • Kycklingspett i lime och chili
 • BBQglaserade Revben med coleslow
 • Quesadillas med chiliaioli
Och Johnas valde:
 • Cheeseburgare
 • Dumplings
 • Plankstek á la Pinchos
 • Sötpotatis Pommes med chilibearneise
Allt var riktigt gott!
Och man blev inte så där äckligt mätt på det, kunde nog valt nån rätt till men ville ju ha efterrätt oxå...

Då valde vi:
 • Daimbrownie
 • Marangswiss (självklart)
 • Pannakotta med vanilj o jordgubb
 • Cappuccino Glass

 
Det var en rolig upplevelse, kan hålla med opm att man kanske inte går hit varje fredag men det kan vara kul lite då o då, men man får nog hålla lite koll på vad notan springer iväg på, rätterna ligger på runt 40 kr/st och med 3-4 rätter/person så blir det lite i slutet med dricka o allt...
 
När vi kom hem sedan så hittade vi en sovande Isidor i sin säng med pyjamasen bakofram :P och två glada barnvakter. 
 
Vi fortsatte kvällen framför en film med lite bubbel o nötter.
 
Perfekt 35 års-dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar