söndag 7 maj 2017

Bildinlägg

När jag startade denna bloggen så var min idé om att det skulle vara väldigt mycket bilder och text då jag gillar att skriva... 
Texten finns här men bilderna har inte redigt kommit med, ja det finns bilder i inläggen men ändå inte på ett sättet jag hade tänkt mig. 

Fick ett tips av mammas man, Magnus, att lägga in bilderna i ett bilarkiv utan text, han gör på det sättet på deras blogg ang deras resor med deras båt. 
Det var ett väldigt bra tips och det är vad jag håller på med när tiden infaller sig om kvällarna. 
Det är ju en väldans massa bilder att gå igenom, har inte ens börjat tänka på bilderna ang husrenoveringen då det finns flera tusen där... utan jag började med något enkelt, jag började med Isidors första år... 

Jag har nog kommit halvvägs. Jag har ju flest bilder i mobilen så blir att jag får sitta och ladda upp bilderna genom mobilen till ett inlägg för att sedan sätta mig vid datorn och redigera dom... 

Men tänker att jag skulle försöka följa det lite årsvis nu när han är liten iallafall, gillar han det inte när han blir äldre så får jag väl ta bort dom och hoppas på att ingen snott bilderna och använder det till något dumt. 

Ja, jag kan göra bloggen privat och bara låta vissa människor läsa den men ärligt talat, hur många hittar in hit egentligen?! 
Och skulle jag hitta en bild på Isse nån annanstans, ja då får det bli en anmälan kanske. 

Men det är ju så här världen är nuförtiden, allt flyger ju omkring i luften och ja, vi får se hur detta blir. 

Kanske det bara blir hans först år, de bilderna finns ju ändå redan på bloggen o facen... 

Men ska även lägga upp renoveringsbilder, tänkte före och efter och under resans gång, men det kommer att ta tid! Det är en himla massa bilder att gå igenom och sortera. Men samtidigt kommer det att bli kul! 
Måste bara fundera ut nått smart sätt att lägga upp dom bilderna på, om man ska dela upp huset alt lägga allt i samma, jag får se. 

Sen har jag en himla massa bilder på vår stad, Karlskrona, från den tiden jag var ute och promenerade med kameran och Nova, tänkte jag skulle lägga upp endel av dom också... 

Ha det bra tills nästa gång.... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar