onsdag 12 april 2017

Matt-rivning

Igår fick jag ett ryck och kände när lilleman låg o sov för natten, sambon var på kurs, att varför ska jag sätta mig o glo på TV när jag istället kan gå in i lillemans blivande rum o riva bort mattan på golvet så trägolvet kommer fram...


Vi hade tänkt att vi skulle måla det golvet så det blir lite roligare för honom och lite skönare underlag.
Idag ligger det ett smalribbat trägolv så det är inget megavackert brett trägolv som vi kommer att förstöra. Upptäckte när mattan åkte bort, att golvet har varit brunmålat alt behandlat med något redan innan så känner att det inte komemr göra något.
Det var däremot väldigt vackert i mitten av rummet, där var det trärent och  slitet och vackert. Men så var det ju inte överallt så rummet ska målas.


Jag har sett flera måla sina trägolv i schackrutigt mönster med pastellfärger och det är jättevackert!


Jag skulle vilja ha det i tre olika färger men sambon tycker två... får se hur det slutar sedan...

Blir lite roligare o lite mer liv i rummet som annars har vita väggar... vi skulle haft en rolig fondvägg men den väggen byggde vi aldrig utan lät rummet förbli ett istället för två rum.

Man börjar med att måla hela golvet vitt så detta rummet kommer vara jätteljust ett tag, sedan tejpar man upp schackrutor och målar varannan alt var tredje i en färg.
Kommer förhoppningsvis bli kanon sedan!

Just nu längtar jag efter att få lillemans rum o biblioteket färdigt! Då kommer det att bli såå mycket mer ordning hemma.
Sen kan jag tyvärr inte inreda lillemans rum redigt än för vi kommer att flytta med honom in dit pga då ska vi istället renovera vårt rum....

Men sen så... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar