onsdag 1 mars 2017

Första arbetsdagen är avklarad....

mmm idag var min första arbetsdag på mitt nya jobb :) 

Hade ju telefonintervju, en Manpowerintervju, en avdelningsintervju och till sist en chefsintervju för detta jobbet.... så får verkligen hoppas att jag kommer att trivas! 

Vi mjukstartade med att vandra runt i byggnaderna (två stycken à 7 och 4 våningar) och jag fick se alla kontor och konferensrum. 
Kommer att gå vilse några gånger misstänker jag med alla namn och gångar men det ska väl lösa sig till slut. 

Min tjänst är lite speciell, jag kommer att hjälpa fem olika avdelningar med administrativa och ekonomiska jobb och kommer då första kvartalet iallafall att sitta hos de olika avdelningarna. 
Det betyder att jag fått fyra olika skrivbord som jag kommer att sitta vid i två olika byggnader... 
Det är visserligen bra för då kommer jag närmare personerna som jag kommer att hjälpa och jobba med, och de kommer att få ett ansikte. 
Men samtidigt blir det nog lite drygt att flytta runt hela tiden o bära med mig allt. Men det blir iallafall varierande. 

Det kändes ändå väldigt bra, alla var jättetrevliga och hjälpsamma! 
Men jäkla vilken huvudvärk jag har, och då har jag inte ens suttit en hel dag framför skärmen än, kommer nog att ta en liten stund att komma in i allt och lära kroppen att jobba igen. 

När jag kom hem så möttes jag av två vilda hundar, en glad sambo som är pappaledig i ett halvår och en skrattande Isidor, han har förhoppningsvis saknat mig :) 

Känns lite konstigt att inte vara med honom hela dagen men samtidigt är det lite skönt att få lite vardag igen, och att Johnas o han kan få lite egentid tillsammans. 

Blir nog bra det här... hoppas jag :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar