fredag 24 februari 2017

Isidors första födelsedag

Idag fyller vår lilla pojk 1 år!


Det är galet vad tiden går snabbt! 
För ett år sedan så beslutade läkarna att lilleman måste plockas ut pga min havandeskapsförgiftning och det snabbt. 
Så kl 22.16 plockades han ut o skrek (tack o lov) för första gången endast i vecka 30+2, han fick en tuff början men han klarade det storartat! 

Och nu ett år senare är det dags för hans första födelsedag! Det är fredag så vi firar den bara vi i familjen för att sedan imorgon fira honom med släkt och vänner. 

Lilleman vaknade vid fem som vanligt, kollade ut och upptäckte att det snöat en hel del inatt! Från milt vårväder till vinter igen... 

Jaja så är det ibland... jag la över lilleman till vår säng så han fick mysa o busa lite för att sedan öppna lite paket. Han fick en morgonrock och en eltandborste med tandkräm till sina små bissingar. 

Sen gick vi ner för lite fler paket och frukost, tänkte att det är säkrast att ära frukosten nere och det hade jag rätt i då hundarna blev väldigt glada över allt som åkte ner på golvet. 
Lilleman fick hjärtformad pannkakstårta
med jordgubbspuré och vaniljglass, dock så åkte mycket ner på golvet, var roligare att leka än att äta så det fick bli lite gröt oxå. 

Sen fick han öppna ett paket med flera olika böcker, han gillar att bläddra i böckerna men har inte ro till att lyssna än. Roligare med bilderna. 
Han fick även en elefantnalle och en lightbox. 

Vi gjorde oss sedan redo för att åka ner till Ronneby Brunn, tänkte mysa med lite hotellfrukost och säga hej till Isidors gudmor, Zandra. 

Det blev en mysig o bra idé! 


Zandra snodde Isse och visade honom köket med alla lampor o maskiner innan han mumsade på joggi och vaniljminimuffins. 

Det blev mycket mys, lek o förberedelser inför morgondagens kalas när lilleman somnat. 
Blev en mysig första födelsedag med bara oss i familjen. Perfekt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar