tisdag 7 februari 2017

Anställningsintervju nr 3...

och förhoppningsvis sista men risken finns att det kanske blir ytterligare en med big bossen om de inte lyckas avstyra den... hängslen o livrem för säkerhet skull... 

Jag har haft en telefonintervju och en face to face intervju förra veckan ang detta jobbet och nu var det dags igen... 

Jag är nere på att det står mellan mig o en till (som de hade intervju med några timmar efter mig) så förhoppningsvis så får jag ett preliminärt svar imorgon om hur de tycker o tänker. 

Vi har löst det med lilleman på det sättet att vi skippar dagis i 6 månader och låter Johnas vara pappaledig istället under denna tiden, och så skolar vi in Isse till hösten istället då de förhoppningsvis har hittat någon plats till honom här i Nättraby, bäst för dom de... 


Intervjun gick bra, träffade damerna som kan allt om jobbet som de behöver hjälp med och som isåfall kommer vara endel av dem som lär upp mig. 
Det är inget enkelt jobb där man går till jobbet, sätter sig på sin stol o stirrar in i en datorskärm och jobbar i fred i 8 timmar... 
Nej det är ett jobb där man inte har en aning om vad som väntar en, gårdagen kommer aldrig tillbaka för ingen av dagarna blir lik nästa... men det är samtidigt det som gör jobbet roligt och intressant! 

Förhoppningsvis så tycker jag även de om ett år från nu om jag skulle få jobbet... 

Jag känner att visst, jag skulle kunna jobba i en reception och göra samma saker om o om igen för kanske samma pengar men frågan är efter 5 år... är jobbet lika roligt och utmanande?? 
Jag tror inte det, men detta jobbet däremot är förhoppningsvis det. 

Damerna som jag träffade idag hade jobbat där i nästan 20 år så de har varit med om en hel del och en hel del förändringar! 
Jäkla vilken kunskap o erfarenhet de har! 

mmm vi får se imorgon om jag får någon vink om hur de resorberar och tänker.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar