måndag 21 november 2016

Skapa blogg

Ikväll har jag haft mamma o Magnus på besök för att hjälpa Magnus med att fixa en blogg till dom som ska handla om deras båt. 
Magnus hade valt samma typ av blogg som mina så det kommer bli bra i framtiden att man kan hjälpa varandra. :) 

Men nu skulle vi börja från början igen... jag startade min första blogg 2013 så fick sitta och fundera endel ikväll hur jag gjorde etiketter och så vidare men tillslut så fick vi ihop en början till honom/dom :) 

Det är ju så i början, man har inga inlägg än men man ska ändå välja allt och bygga upp bloggen som om man hade en massa inlägg liggandes... så Magnus fick snabbt skriva ihop ett litet inlägg om hur det var när dom tog upp sin båt så vi hade lite att bygga på.

Jag fick leta runt endel, hoppa mellan hans o mina bloggar (då vi hade samma dator men olika konton så fick man logga in o ut mellan varje hopp...phu... använd två datorer!!!) 

Men tror han blev nöjd som ett första utförande och sedan när några fler inlägg kommit upp och han har lite mer material att jobba med så ser han på ett ungefär hur bloggen kommer att se ut och då kan han ändra det han inte gillar. 

Något som jag tycker är snyggt är bildspel, har jag tänkt lägga in flera gånger men inte satt mig in i än. Men nån dag kanske de kommer, eller om Magnus kanske lägger in det på deras blogg och så kan han visa mig istället. 
Nu är det bara för honom att börja leka :) 
Själv har det blivit 370 publicerade inlägg på denna bloggen sen jag startade 2013, inte så mycket kanske på 3 r men man ska ärligt talat leva oxå och inte bara sitta framför datorn, men ja... jag ska försöka bli bättre på att skriva, har ju även receptbloggen och där ligger de 230 inlägg sen 2014 så så illa pinkat är det inte ;) 

Vill ni komma till Magnus o mammas blogg så hittar ni den här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar