tisdag 22 november 2016

Mammagrupp

Idag var det sista gången för vår mammagrupp på BVC. Ja det heter väl egentligen föräldragrupp men det är i stort sett endast mammor som kommer dit även om papporna är lika välkomna! 

Det är lite tråkigt att de var sista gången för de var faktiskt roligt att komma dit, får en hel del info o samtidigt träffa andra mammor o små skruttar i närområdet.

Jag tycker att man har fått bra info från BVC och att det varit matnyttig info. Samtidigt har det varit skönt att träffats då man har kunnat fråga de andra mammorna om tips och råd, och även Anna vår distriktssköterska. 
Det är en trygg känsla, visst man kan alltid ringa till BVC men det är annorlunda att träffas. 

Samtidigt har det varit kul att träffa de andra mammorna o lära känna dom lite, förhoppningsvis så fortsätter man prata även i framtiden. 

Visst ibland var det lite påfrestande när Isse blev större o inte längre sov igenom hela besöket, utan började mot slutet bli trött o grinig men där inne var det ingen som dömde en för att ens lilla grät eller gnällde, man hjälptes åt i den mån man kunde och det värdesätts!! 

Jag har hört både bu o bä om föräldragrupper och om man får ut något av dom men jag har tyckt att det varit en nyttig, lärorik paus i mamma/babybubblan och man får prata av sig lite... 
Har även lärt mig en hel del så jag säger, gå på dessa! De är ju även gratis så vad hindrar er? 
Dock vet jag att många har annat att göra, jag är nog en av de få som var där varje gång men det är upp till var o en. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar