fredag 12 augusti 2016

Letar inredning

Idag har jag beställt endel saker till Isses rum :D jättekul men samtidigt väldigt svårt! 
Rummet är ju inte klart än, jag har ingen aning om hur golvet ser ut så vi vet inte än om det kommer behållas eller om vi måste byta ut det, behåller vi det så vet jag inte vilken färg det har eller om vi väljer att måla de.... 
Väggarna behåller vi vita så jag kan leka lite med färger men jag vill samtidigt inte att det ska se ut som om en färgbomb exploderat där inne, har sett endel bilder på vissa barnrum där det har varit galet mycket färger blandat! 

Hittat en matta till rummet men kommer att behöva minst en stooor matta oxå :) 

Vi har fått ett barnbord o två stolar av min svägerska men de behöver slipas o målas, nu är det i en tråkig skavd vit färg, så de ska jag göra. Vill bara se lite först vilka färger det blir i rummet men tror att det blir nån gammeldags grön eller blå färg. 

Har beställt en del skyltar med Batman, Stålmannen, Hulken m.m :) 

Ska bli sååå kul att inreda rummet sedan men ska samtidigt försöka göra de med en smart inredning så det blir smart o enkel förvaring, lättstädat (förhoppningsvis) för Isse med bilder på sakerna som ska ligga i lådorna (ha två garderober som jag ska ha lådor med leksaker i) 

Jag har inte börjat sy gardinerna än då jag inte har måtten klart men snart så :) 

Det är fortfarande ganska mycket kvar att  göra i rummet innan jag kan börja men då hinner jag beställa saker... Farligt!! 

Har även hittar "Lego"lådor till förvaring :P 

Jag har tänkt att sätta in alla leksaker som vi har till honom även sånt han e för liten för, de kan jag sätta högre upp i garderoben så länge, har bland annat sparat mitt gamla Lego från när jag växte upp. 
Då blir jag av med några flyttkartonger (yeay) och får lite mer ordning här hemma. :) 

Ska bli kul att få plocka upp hans fina dop-presenter och andra saker vi köpt till honom :) längtar!! 

Kram på er 💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar