torsdag 23 juni 2016

Vickes möhippa

Såå vackra!!
Idag var jag o Isidor på Vickes möhippa, hon gifte sig egentligen förra veckan den 17/6 med sin underbara man Mathias i Paris. 


De hade en enkel ceremoni som passade dom och gav oss endel smile när hon berättade om den. 
En kommentar som hon sa var "men Malin det var som att gå till tandläkaren". Tog nån sekund innan jag kom ihåg att hon älskar att gå till tandläkaren :P 

De ska ha en större bröllopsfest hemma i Stockholm i slutet på augusti, vi skulle åkt upp dit men fick tyvärr lämna återbud i veckan då lilleman ska opereras för sitt ljumskbråck nån gång i slutet på augusti, mycket tråkigt men vi vågar inte åka. 

Men idag hade vi en möhippa för henne, något som hon inte hade trott då hon faktiskt redan är gift... Men här kommer man inte undan ;) 


Vicke med sin jämngamla kusin. 

Hennes kusin o syster hade planerat en lugn möhippa som var jättemysig o passade Vicke perfekt! Bra gjort av dom! 

Vi tog henne på eftermiddan inne på Lövmarknaden, hon fick på sig en glittrig topp o kjol (storlek 140) och en krona o enhörningsväska. 
Lilleman sov för fullt under detta stohejet tack o lov. 

Sen fick Vicke gå runt på lövis för att hitta något för 50kr att handla, något som hon måste ha på sig på bröllopsfesten i augusti. 
Vicke var smart, hon hittade en vacker ring som var som Kajsa Ankas rosett fast silvrig o full av fejkade diamanter. Jättesöt! 

Hon fick sedan gå in på Hemmakväll o shoppa godis till kvällen, gick sedan vidare o beställde pizza som vi tog med oss till resans slutmål, hemma hos Vickes kusin som har ett hus inne i stan, ett jättegulligt hus med en lummig härlig innegård. 
Älskade inredningen o stilen!! 

Där åt vi (pizzorna var tyvärr inte så goda), pratade lite skit (många som inte träffats på länge) o Isidor fick mat. 

Sen fick alla ge sitt tips till Vicke för ett lyckat äktenskap och en symbolisk liten present. 
Hon fick bl.a: 


❤️ Södermalmsthe (Mathias är från Södermalm) och Karlskronathe. :) 

❤️ tipset att man ska prata med varandra om allt och att det är jätteviktigt, fick till detta läkerol -"make people talk" 

❤️ tydligen så visar vi endast 80% av oss själva och resterande 20% håller vi hemliga, även för oss själva ibland. Den delen kommer fram vid olyckor m.m. Till detta fick hon en hemlig lyckopåse som innehöll 4 st halsband till ett värde av 500kr :O 

❤️ "livet ska vara en fest och man ska fira ofta". Till detta fick hon 2 plastglas på fot (inget ska gå i kras här) med två snirkliga sugrör (man ska vara barnslig) och cider :) 

❤️ jag hade tagit alla tips jag tycker man ska tänka på och skrivit ner dom på ett pussel, så hon o hennes ena kusin började pussla och skrattade lite åt min "låt frugan bajsa ifred" (samtalet spårade lite efter detta) och "kaffe till Mathias". Men jag hade även fått dit "pussa alltid hej då" något som hennes föräldrar alltid ha gjort och det har jag tyckt under hela min uppväxt varit viktigt! (Glömde dock ta en bild på denna)

❤️ fick en Enhörningsväskan av sin syster som står för att man ska ha fantasi

❤️ en väska från sin kusin som driver en väldigt framgångsrik reseblogg, hennes tips var att man ska resa tillsammans (otippat) :P 

❤️ fick choklad som såg ut som de nya pengarna med tipset att man ska prata om yttersidan och vara överens om de stora besluten som berör detta (pengarna) och att innehållet är bra att ha hemma i skåpen om man till exempel får oväntat besök (chokladen).

❤️ Fick även badhandukar av kvällens värdinna, hon har märkt att i deras jacuzzi så blir det vuxennys och samtal när barnen sover. Och det är viktigt! 


Detta var jättekul att se vad alla hade tänkt på o hittat på. :) och samtidigt fick Vicke en massa presenter och det är ju alltid roligt :D 

Nästan hela gänget samlat

Här efter blev lilleman alldeles för övertrött, jag gick in i ett annat rum för att göra honom glad och för att inte störa de andra så mycket, funkade men missade tyvärr mycket av när Vicke berättade om sin bröllopsdag m.m. (Försökte tjuvlyssna lite) 
Fick däremot en trevlig pratstund med Vickes moster som tyvärr är sjuk och behövde vila lite. 

En mycket mysig o trevlig möhippa! Passade henne perfekt :) 

Isidor var alldeles för trött så blev lite skrikig mot slutet innan Johnas hämtade upp oss (han slocknade så fort han sattes i sin bilstol). 
Jag får hoppas att han visar upp en bättre sida på lördag när jag träffar alla igen ;) 

Riktigt kul att träffa alla utanför vår årliga midsommarträff och att bara "vara", påminde lite om när vi var unga... 

Kramisen Inga kommentarer:

Skicka en kommentar