torsdag 23 juni 2016

Lövmarknad 2016 - Isidors första

Här hemma är det tradition för alla Karlskroniter att gå på lövmarknaden, det hör midsommar till och man kan inte missa den!! 
Jag älskar att gå på marknader så detta är någon jag definitivt inte missar! 


Och detta året var det Isidors första :) och självklart är det typ enda året som det inte regnar på, det regnar annars alltid nån gång under lövmarknaden, kan inte minnas nån gång det inte gjort det... Men nu när Isse skulle med in (och egentligen inte ska vara i solen) så är det strålande solsken.... 
Älskar solen! Men kunde väl vara lite mulet idag åtminstone.. Vi verkar ha fått en liten solfångare :) 

Jag gillar egentligen att gå själv, du går din egna takt, behöver inte tänka på nån annan eller missa något pga att dom inte gå dit eller tillräckligt snabbt... Men ibland är det trevligt med sällskap oxå!!

Och i år gick jag med Zandra o hennes familj, blev kanske lite för långa pauser för Isidor ibland när barnen ville kolla på något o sen innan dom bestämt sig, fick gunga lite ibland o leta skugga ibland. 

Isse hade jag i en bärsele då det är skitdrygt att gå på trånga marknader med vagn och sen är det på runda kullerstenar. Jag älskar visserligen kullerstenarna, de hör Karlskrona till men inte så bra med vagn... ;) 
Så det blev bärsele och heltäckande tunna kläder och en solkeps med UV-skydd. 
Han sov sig igenom hela vistelsen förutom när han åt. 
Han var ärligt talat mer svettig efter han suttit i bilen än i bärselen. 

Jag hittade två slipsar till Isidor (var egentligen till hundar) som var jättesöta och perfekt storlek till Isse! Skulle jag ha dom på Britta hade hälften försvunnit i valkarna ;) 

Och sedan köpte Johnas hans första ballong till honom, gammelsmurf, jättesöt men den har han inte sett än då han sovit så den får han se imorgon :) 

Annars blev det mest godis i år. Och vatten!! 
Barnen drack även Slushies, (hur nu det stavas) och det var första gången jag testade de, helt oki faktiskt, svalkande! Men jag kände att jag behövde vatten så får köpa en egen Slushie en annan dag :) 
Johnas köpte munkar till sig :) 

Efter lövisen så blev de hemgång o låta Isse äta, vila o busa lite innan det var dax att åka in till stan igen för min (plast)systers möhippa, Isse fick självklart följa med då Johnas inte ville ha honom hemma själv, han är inte van vid flaskan än....    

Haha kollade precis stegräknaren, jag har gått 14.45 km idag, 22019 steg :P 

Kram på er! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar