fredag 13 maj 2016

Kläder

Vår lille skrutt växer så det knakar, han är nu 50 cm lång och väger lite mer än 3700 g  =) 
Han skiftar nu i storlek mellan 44 och 50 beroende på klädmärke, känns skönt att han börjat nosa lite på 50, det är ju "normal" barn storlek och lite lättare att köpa. Det är ju inte alla affärer som säljer prematur tyvärr. 

Skruttis är 2 ½ månad nu, galet men om han hade fötts på sitt beräknade datum så skulle han bara vara 13 dagar... 

Jag var i affärerna och letade efter lite finare kläder till honom, Johnas pappa fyller år och har bjudit oss på kalas imorgon, och då hade det varit lite roligt med något lite finare. Men det var inte lätt att hitta i storlek 50! Allt börjar på 56 om man inte bara vill ha ett par vanliga byxor o en body. 
Jag hade tänkt mig några byxor med hängslen, en skjorta alt body med fejkväst på och kanske nån fluga antingen tryckt på bodyn eller en äkta. Men det fanns ingenting! :( blev ganska besviken, hade vi fått en liten tjej så hade jag haft en uppsjö av olika söta o gulliga klänningar men till killar... ingenting!!

Det slutade med att jag efter att ha kollat igenom alla affärer i stan o i Lyckeby som säljer babykläder så köpte jag ett par pösiga randiga byxor till honom, kommer ta en vanlig vit body alt Johnas AC/DC body om han kan ha den och sedan sy på en fluga som jag hittade på de större barnens avdelning. 
Förhoppningsvis så blir det bra :) 

Han har fortfarande lite ont i sitt bråck men får magdroppar mot det så det lugnar sig lite och verkar inte göra lika ont. Men blir han för ledsen så trycker han ut tarmen och då gör det ont igen o då gråter han ännu mera... en ond cirkel  =( 
Annars är han en mysig liten prick att spendera dagarna med =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar