tisdag 19 april 2016

Utskrivna

Igår blev vi äntligen utskrivna från Neonatalavdelningen :) 
Vi blev inskrivna där när lillfisen föddes med akut kejsarsnitt i vecka 30 den 24 februari 2016. De har verkligen varit jättesnälla där inne och ett stort stöd! 
Skrutten fick all hjälp han kunde få och tjockade på sig med raketfart så de hade inget att klaga på :) 
Han är jätteduktig o riktigt stark :) Vi fick åka hem och vara hemma med hemsjukvård, tanterna från avdelningen kom hem till oss två gånger/vecka. Det var skönt för då kunde man vara hemma men fick samtidigt hjälpen man behövde när man behövde den. 
Isidor behövde dock inte sin sond särskilt länge så när nu sondmatningen var klar, han fortsatte gå upp i vikt och de tycker han verka må bra och frisk så beslutade de att vi skulle skrivas ut från hemsjukvården oxå. Vilket betyder att vi är utskrivna från Neonatal. 
Dock så kommer vi komma tillbaka för vissa kontroller då de är specialiserade på prematurbarn. Men de känns bara bra att gå dit parallellt med vanliga BVC. 

Så nu börjar vår vanliga mamma/pappaledighet :) som alla andra har, sambons 10 pappardagar börjar idag och vi har redan fått ringa till försäkringskassan för att se var våra pengar tagit vägen... har ju varit hemma nu i 2 månader... 
Skrutten väger nu 2875 g och är 48 cm lång och växer så de knakar :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar