onsdag 20 april 2016

Underbart vårväder leder till....

... att vi har spenderat halva dagen utomhus :D 

Vi började med en promenad med hundarna här i Gredeby med Isidor i vagnen. Det var riktigt skönt ute och när solen lyste på oss var det riktigt varmt! 
När vi kom tillbaka till tomten så fick Isse sova vidare i vagnen på verandan medans jag gick runt i trädgården lite och fixade lite här o lite där. Hann inte fördjupa mig i något större ogräsprojekt för vi skulle snart vidare till BVC för vägning o blodtryckskontroll för min del. 

Johnas föreslog sen en runda in till stan o ett premiärbesök på glassiären (stans glassbar) o det tackar man ju inte nej till :P 
Det var inte så möe folk där när vi kom men innan vi kom fram till disken så hann kön bakom oss gå ända ut till gatan :) 
Vi valde varsin mjukglass doppad i choklad (som stelnar) i strut, nomnomnomnom, och gick sedan omkring i solen med Isse sovandes i vagnen. 
Jag hade lagt fårskinnet i botten av vagnen o sedan hans åkpåse över så han inte skulle frysa, o en filt på de... och han såg ut att stortrivas :) 

Satte oss sedan på Karlskronas solsida o njöt av solen, en äldre man satte sig vid oss o började berätta om hans barn o barnbarn, hans bilar o vänner. :) Han var trevlig! 

Men sen var det dags att dra oss hemåt, Isidor skulle snart äta och klockan började bli mycket.


Det var riktigt underbart att vara ute o njuta i solen! 
Så skönt att våren är här och snart kommer sommaren :D  

1 kommentar: