måndag 28 mars 2016

Hemsjukvård

Skrutten har blivit så pass bra nu så vi har fått komma hem :) Vi får ha Isidor hemma istället medan han blir starkare och starkare mot att vi har hemsjukvård. 
Hemsjukvård är inte så farligt, det innebär att två gånger/vecka så kommer två av personalen hem till oss istället och kontrollera Isses vikt, längd o hur han mår. 
Dom behöver kontrollera vikten så att de vet att han får i sig tillräckligt med mat från mig och att vi drar ner på sondmatningen korrekt. 

Det var oerhört skönt att komma hem! 

Att kunna slänga in en maskin tvätt samtidigt som man plockar undan lite där hemma medans han ligger o sover och inte bara sitta på rumpan o glo på tv.... 
Märkte även att jag är mycket piggare hemma än vad jag varit inne på Neo. Har väl med att göra att man inte bara sitter still och att man har de ljusare i huset än vad det är på rummet på Neo. 

Vi fick även besök av Johnas bror Erik o hans tjej, så dom fick träffa Isidor för första gången då Neo inte tillåter några besök. 
Jättekul att träffa dom igen! 

Det har funkat jättebra hemma, Isse sköter sig och verkar trivas. Han är piggare men inte stimmig och när han ska sova så sover han gott. Det enda jag måste lära mig är att göra mer saker med endast en hand :P 
Dock så är det fortfarande att han inte gillar att byta blöja, det spelar ingen roll om man är hemma eller på Neo, låter fortfarande som om man misshandlar honom när man ta bort blöjan, sen när den nya sitter på o man knäpper kläderna så blir han tyst som en mus, jättenöjd o bara ligger o tittar... Skruttunge! :P 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar