måndag 22 februari 2016

Skötbord o vagga

Igår hittade jag ett skötbord/byrå på facen medans jag låg här inne. Tänker att babyrummet kommer troligtvis inte hinnas bli klart innan den lille kommer så får tänka om lite med skötbord o kläderna. 

Men denna var bra, är 3 större lådor o 2 små och sedan fäller man ut var skötbädden ska ligga ovanpå, använder man inte den utfällningen så låter man den vara uppfälld o det blir som en vanlig byrå. Perfekt efteråt sen :)

Jag har själv bara sett den på bild då jag ligger på rygg men Johnas sa att den var fin, lite sliten i färgen här o var (det stod i annonsen) men med en ommålning så kommer den bli kanon :) 


Han hämtade även en gammal vagga igår, den har funnits i hans släkt men tyvärr senare åren bara stått i ett garage. Och det är jättetrist tycker jag! Så vi fick förfrågan om vi ville använda vaggan till vår lille skrutt o de gör vi så gärna :) 

Tänkte att man kan ha den nere i vardagsrummet, slipper man springa upp o lägga fisen varje gång. 
Förhoppningsvis så accepterar den att ligga i vaggan ;) 

Har inte sett den heller på nära håll (ska bli kul o kolla in allt sen när man väl kommer hem) men den var tydligen bautatung då den är i gediget trä, ca 90x40 cm. 


Hemma har Johnas, mamma o Magnus rensat igår :) 

Vattenläckan i skafferiet är lagad o fixad så mamma städade av allt o satte in alla bunkar o skålar o saker som ska vara där inne så vi får tillbaka vårt kök, det var ju belamrat med alla skafferisaker. Måste vara skönt att kunna röra sig där igen! 
Medans Johnas o Magnus körde till tippen med alla säckar med bråte av byggmaterial, gamla golvmattor som vi slitit bort m.m.  Det blir en hel del skräp när man bygger, röjer o rensar!! 

Det stod lite i vägen där hemma så måste vara skönt att slippa springa runt allt nu! 

Ska bli kul sen när jag får komma hem (dröjer dock) o se vilken skillnad det blivit, om fisen kan stanna i magen någon/ra vecka/or till så hinner det ju ändras ännu mer där hemma. 

Tack o lov så får Johnas hjälp numera hemma så han slipper dra allt själv, jag kan ju tyvärr inte göra så mycket härifrån. Men familjen har verkligen kommit o hjälpt oss nu och stöttar oss! Och det är jag jättetacksam för! 

I veckan ska mamma o Johnas åka o kolla på bilstol till fisen, de ska bli intressant :) jag har sagt att jag önskar med Isofix-lösning så den enkelt kan koppla in den i bilen. Ska även ha en adapter till barnvagnschassit så man kan sätta den på chassit om man t.ex lite snabbt ska in o handla nått litet, så behöver man inte lyfta över fisen till vagnen varje gång. 


Johnas mamma skulle tydligen även kolla på babybadkar åt oss, får se vad hon kan hitta för smidig o bra modell :) 

Skönt att Johnas inte behöver göra allt detta själv nu, han har ju även hundarna att tänka på, Britta hade tydligen varit busig igår o ville bada... De löser man enkelt genom att rulla sig i bajs o vips... Så får man ett bad :P 

Tack o lov så hade vi köpt en del innan men man väntar ju alltid med de där sista till slutet, det är ju egentligen 10 veckor kvar.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar