lördag 6 februari 2016

Kortare.....

Jag trotsade min förkylning och gick till min frisör häromdagen, håret behövde verkligen en omgång och jag kände att bättre att göra det snart innan man blir för stor och fisen boxas för mycket i magen. 

Min frisör är fortfarande delvis mammaledig och jobbar bara 2 dar/vecka så det fanns inte så många tider kvar. Så kände att jag borde ta min tid som jag hade bokat. 
Min frisör var tack o lov inte arg för att jag var förkyld. 

Jag vet inte när jag kommer att kunna klippa mig nästa gång, då har ju vår lille fis kommit så blir det lite svårt att sitta 3 timmar i en frisörsstol... 
Tänkte att det är lika bra att jag tar en rejäl bit då håret var ganska slitet, min frisör brukar få fria händer så sa att jag ville ha de kortare men inte för kort för då kommer mina självlockar fram o vill man inte se ut som en pudel så behöver jag platta det... och det kommer jag inte hinna med sedan... så lite normalkort tack :) 


Ville även ha de ljusare, håret var ganska mörkt så fattar att jag inte skulle kunna bli en blondin med en gång.... men Anna, min frisör, hade lite idéer. 

Vi klippte av ca 1½ dm av håret och sen tonade hon upp det lite ljusare, hon blev dock inte nöjd med resultatet så hon gjorde om det och la i ljusare slingor istället... 
Dock så hade hon en annan kund på tur så hennes syster som hon äger salongen med fick avsluta min klippning istället, men det gör inget, jag är glad över att hon gjorde om det, jag blev jättenöjd som vanligt :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar