måndag 18 januari 2016

Party i Stockholm

Födelsedagsbarnet
I helgen så var vi uppe i Stockholm för att fira min vän o fd granne Linda som fyller 40.
Vår underbara familj <3 
Hon hade bjudit upp oss för att fira med henne, hennes familj och vänner.

Jag bodde granne med hennes föräldrar när jag växte upp, hennes mamma Eva var min dagmamma o extramamma under min uppväxt. Hon o hennes man Rolf är två underbara personer som har fyra barn tillsamman, Susanna, Anders, Linda och Victoria. 

Dom är alla en underbar stor extrafamilj!

Jag, sambon, brossan o hans fru flög upp till Stockholm i lördagsmorse, vandrade runt lite på stan innan det var dax att bege sig till hotellet för att göra sig i ordning.


Taxin som skulle ta oss till festlokalen körde duktigt vilse med oss, vi skulle till Västra Haninge men den körde oss till Nynäshamn istället....
Så 40 minuter försenade så kom vi äntligen fram till festen.

Jag hade hittat en svart, tajt, kort klänning från Vero Moda här hemma, ingen gravidklänning utan en vanlig, som satt jättebra! O det bästa var att den var på 70% rea så under 100 kr :) så det gör inget om jag töjt ut den för mycket sedan... :P 
Hade ett rosa glittrigt skärp mellan magen o brösten för att göra den lite bättre :) 
Linda o hennes underbara barndomsvän Petra // Lindas brorsdotter Rekell // Linda o hennes vackra storasyster Sanna // Lindas son Daniel o Sannas dotter Christina // Linda o hennes moster Elin. 
De var riktigt trevligt att träffa alla igen, visserligen var det många där som man inte kände, men de man känner har man saknat o de var riktigt roligt att få träffa! Vanligtvis eftersom i stort sett alla av dom bor uppe i Stockholm så brukar vi träffas på midsommardagen, då blir det en stor årlig familjeträff :) 

Brossan o hans fru Emma med Linda
Vi fick även en massa babysaker, kläder o gravidkläder av Victoria som är en underbar trebarnmamma, tvillingarna är nu 1 år och vi fick en hel del av tjejernas kläder :) får se sedan vad som tittar ut om det blir en liten tjej eller kille, om vi får ärva typiska tjejkläder i sommar :) 

Festen var riktigt rolig! Mycket skratt, prat och möten, de hade ett liveband och massor av god mat! :) 
Dom hade även gjort ett häfte med lite info om alla gästerna, det var roligt att läsa :) 


Det var en rolig kväll, riktigt kul att träffa familjen igen <3 nästa gång blir till midsommar o då med vår lille plutt :) 

Dagen efter så gick vi en del på stan men hittade inget, min svägerska ville helst gå i Polan o Pyret butiker o de va inte på min priolista, jag är mer en prylbutik-tjej än en klädersaffär-tjej, men vi hade trevligt ändå :) 

Tyvärr så var jag dagen efter döförkyld, feber o inte alls på benen så jippie... tack för det Stockholm!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar