tisdag 23 september 2014

Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst

Jag har lyssnat på Mia Skäringers bok "Dyngkåt och hur helig som helst" 

Jag måste bara rekommendera denna boken om ni inte redan har läst den, det är riktigt bra, det är verkligen en ostädad sanning om livet! 

Hon tar verkligen upp livets alla berg-o-dal-banor och skriver om sitt liv helt utan filter, och det är riktigt bra!! det är allt från anorexia till skilsmässa till död till kiss o bajs till sex... 


Jag blir verkligen  paff över hur ärlig hon är! Och samtidigt så blir jag glad över det, skönt att det faktiskt finns folk som kan vara så öppna om sig själva och sina liv, jag önskar att jag hade kunnat vara sån o så ärlig mot mig själv! 

Ha ni inte lyssnat på denna så gör det, jag tror ärligt talat att den blir snäppet bättre om man lyssnar på den än om man läser den själv, då det är Mia själv som läser upp boken och det blir så mycket bättre när hon gör det, höra hennes tonfall så som hon har tänkt att det ska vara vid de olika tillfällena och höra hennes dialekt. Ja den är verkligen jättebra! 

Och även om det är en bok om hennes liv - helt naket och öppet så skrattar man med henne här o där, hon skriver så pass bra så man kan inte låta bli, man skrattar inte åt henne utan med henne för hon är så skön! 
Man kan liksom inte låta bli att fnissa lite när hon berättar om hur hon kissar i en plastspann framför sin sambos barn för det är sånt man gör när man är ute på sjön i en segelbåt... Men hur tänker barnen egentligen när de ser henne trycka ner sin rumpa i en plastspann... ja man kan verkligen inte låta bli att dra lite på mungiporna där... 
Hon skriver på ett sånt bra sätt så man ser allt framför sig och man är verkligen med henne under hela bokens resa...   

Jag såg att hon även hade skrivit en annan bok som hon oxå läser på Storytel som kom innan denna, den kommer jag helt klart oxå att lyssna på! 

Hon är verkligen en skön person och jag är glad över att hon har blivit som hon blivit och att hon kan vara så ärlig och öppen! 
Tänk hur världen skulle se ut om vi var fler personer som kunde vara sådana.... 

Tack Mia för din öppenhet! Förändra dig aldrig! :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar