fredag 25 juli 2014

Tessans babyshower :)

Idag så har huset invaderats av underbaraste vänner som har hållit en babyshower för vår gemensamma vän Tessan.

Vi hade planerat denna showern under flera veckor och tillslut så kunde vi enas om ett datum där de flesta kunde. :)
Vi hade lite knytkalas så att en person skulle slippa stå med allt, sen hade två personer, underbara Amanda och Jenny, fixat med lekar, frågesport o tipspromenad.
Tjejerna kom till mig några timmar innan Tessan skulle dyka upp på en i hennes ögon planerad fika, och vi började med alla förberedelser.
De hade med sig en massa ballonger som skulle blåsas upp (till Novas förtret då hon är skotträdd...) och Johnas fick hjälpa till med detta då han tog det med tryckluften... var ballonger överallt!!
Tessan trodde ju att hon skulle komma hit på en fika så hon hade messat nån dag innan o frågat om det kanske var något med choklad (hon känner ju mig)... fick fundera lite om någon annan hade nämt att de skulle ha något med choklad men nee kunde inte komma på nån så igårkväll stod jag o bakade en jordnötssnickerstårta till tessan :)
Vad gör man inte för en gravid vän <3

Tjejerna (vi var nio stycken totalt) hade med sig en massa goda saker, vi hade ostbricka med mängder av olika kex, ostar o frukter, kakor, en cheesecake, 2 olika sorters minipizzor och en underbart vacker gravidmagetårta :)


Lagom till att alla ballongerna var uppsatta, tipspromenadern upphängd o alla fina presenterna satta på presentbordet så messade Jhonny att han var påväg ut med henne :)
Vi stod redo på verandan och när de kom framför oss o Tessan såg alla så svämmade känslorna o hormonerna över så hon behövde någon minut innan glädjetårarna slutade komma o hon kunde komma ut :)

Tjejerna hade ordnat med roliga glas till oss alla, de hade tagit barnmatsburkar som de satt skyltar på till dricksglas som vi alla med glädje släckte törsten med medans vi minglade runt lite.


Sedan blev de lite frågesport för Tessans del, hon fick småpresenter för varje rätt svar hon hade på frågorna och ja hon är verkligen påläst för det var inte många frågor hon inte klarade :)

Efter detta blev det fika tills vi kunde rulla härifrån ;)
Samtidigt som detta så smällde ballongerna konstant så Nova tog till flykten men en härlig granne kom tack o lov tillbaka med henne, stackars lilla fisen, men hon lugnade tack o lov ner sig till slut.

Vi vandrade senare ut i trädgården, det var alldeles för varmt ute mitt på dan så vi höll showern inomhus men nu passade vi på att få lite luft o njuta av solen lite, tjejerna hade fått ihop en bra variant mellan frågorna, både svåra o lite enklare, vi konstaterade att tessan har näsan alldeles för mycket i skvallertidningarna ;)

Vi fortsatte med att gissa storleken på tessans babymage, gissa kommande datum, vikt o längd på när lille Maximillian kommer och sedan målade vi bodys, vi hade vita bodys som vi målade med gelepennor :)

Sedan hade Tessan presentöppning, hon fick väldigt många underbart vackra, fina och praktiska saker, en riktigt snygg (och bra) present var blöjtårtan, en trevåningstårta som bestod av blöjor, en nalle o ett par skor :) underbart vacker!
Hon fick även en riktigt fin skötväska av sin sambo Jhonny (den blev hon riktigt glad o förvånad över) som han hade lämnat här tidigare under dagen tillsammans med en badbalja som de får av Jhonnys mamma som tyvärr inte kunde vara med idag.


                    

Hon fick även kläder, scraapbookingkit, gipsgjutninar, en söt potta, krämer till tessan kropp som oxå behöver tas hand om, och en massa bra saker som hon/dom kommer att behöva sedan :)


Dagen har enligt min mening varit väldigt lyckad och jag tror Tessan blev väldigt glad o rörd :)

Måste säga att denna traditionen från USA får gärna stanna här för denna var väldigt trevlig :) Men de beror nog mest på att Amanda o Jenny gjort ett bra jobb o på personerna som delade denna dagen med oss :)

Britta fick även sin del av uppmärksamhet, eller ja hon såg till så att hon fick det iallafall, då hon satt väldig mycket o gosade i folks knä  ;)

Jag kommer att lägga upp foton från dagen sedan oxå men måste göra i ordning dom först :)


Tack alla för en underbar dag och lycka till med lille fis sen Tessan, men babysteg... vi börja med att ta oss igenom de sista veckorna o sedan förlossningen.... :)

2 kommentarer:

 1. Hey I know this іs ooff topic bսt I ѡaѕ wondering if you knew of ɑny widgets I could add to my blog tɦat automatically tweet mү neweest twitter updates.
  І've ƅeеn lоoking foг ɑ plug-in like this fоr qսite ssome time ɑnd
  was hoping maƴbe уou would havfe some experience witfh
  ѕomething like thіs. Рlease let mе know if yοu run into anything.

  ӏ trulƴ enjnoy reading youг blog and Ӏ look forward too your new updates.


  Review mу blog post; amateur cuckold (http://iamsefanii.tumblr.com)

  SvaraRadera
 2. Det var helt underbart, oförglömlig dag! :) tack igen<3

  SvaraRadera