torsdag 24 juli 2014

Premiärbad för Britta

Idag har jag o mamma tagit med hundarna till Hästö (där mamma bor o ät uppväxt) så de fått bada.
Det ligger en badplats precis vid mormors hus där vi alltid badade när vi var små.
Vi gick dit med doggsen och tack o lov hade inte folket börja komma dit än (kl var vid 10-tiden) så vi gick ner vid sandstranden för att se vad Britta tycker om detta.Nova är inte så överdrivet glad i att bada, hon tycker det är skönt men vill bara vada ut till max magen, hon har simmat ibland men är inte så förtjust i det.
Britta däremot skuttade ut som en liten kanin i vattnet och hoppade runt som en liten galning, hon älskade det :D

Det var riktigt roligt att se, har misstänkt det eftersom hon gillar att svalka sig i sin lilla pool som hon har hemma men att se henne skutta omkring o leka var riktigt kul!Sen kom det lite badgäster så då gick vi upp med dom o gick lite längre bort där det inte är lika fint men funkar det oxå, där försökte mamma lära Britta simma men de gick inte lika bra då Britta inte gillade att få kallsupar ;)
Få lära henne de med en flytväst på henne istället vid ett annat tillfälle.Efteråt gick vi hem till mammas så de fick torka lite innan vi skulle åka hem igen men där vi vi torka av britta istället o lägga henne i solen för när hon va fuktig o satt i skuggan så började hon skaka o hacka tänder, så fram med handduk o lägga hunden i solen ;) knasig hund!

Ska leta upp sjön som ligger i närheten av vårt hem för att sedan ta med hundarna dit o bada så blir det inte en biltur oxå utan då kan man gå fram o tillbaka... ska bara hitta den först! :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar