fredag 13 juni 2014

Sommarmingel på jobbet

I torsdags så hade vi sommarmingel på jobbet....

I vanliga fall på dessa tillställningar så brukar vi vara på bl.a Scandic med buffé o musik o mys, denna gången var det nere på BTH, Blekinge Tekniska Högskola. 
Vi började kl 17 o då det va väldigt varmt ute så bestämde Fian o jag att vi skippar jeans o topp o ta klänning istället, de e ju ändå vår VDs avtackning då han väljer att jobba i Malaysia istället. 
När vi kom dit så kommer vi mitt i VDns tacktal o upptäcker att 80% av gästerna ha jeans på sig ;)

Denna gången hade de tänkt ett utomhusmingel, de va ganska blåsigt, som alltid vid vattnet i Karlskrona ;) så vi bestämde oss för o plantera rumporna i brassestolar eller på handdukar som agerade som filtar. Kanske aningens överklädda men men ;)

Till maten så räckte nog inte budgeten till redigt för de serverades varm korv med tillbehör ;) men gott va de iallafall :)
Vi satt ett gäng o pratade o skrattade o hade trevligt men vid åtta ( ! ) så hade merparten av folk droppat av så vi bestämde oss för en efterfest (fast jag körde) hemma hos en av tjejerna. 
Vi var 5 tjejer o 3 killar som drog vidare o satt ute på en loftgång o pratade o hade jättetrevligt! 
Mycket bättre än själva minglet!! 
Vid ett tillfälle skrattade fian o jag så mycket så tårarna bara rann o magen krampade. Blev hes på kuppen oxå. Ha inte skrattat så mycket på bra länge :)
Och det gjorde inte saken bättre att en av killarna satt på en pilatesboll o försökte hålla balansen ;) men en eloge till honom för varje gång han flög omkull så räddade han vinglaset o innehållet, han fick dock väldigt roliga ställningar på marken ;)

Diskussionerna gick allt från hur man kör till Hässlegården från byggmaxs rondell till hur man tvättar snoppen ordentligt på sin 2 åriga son ;) ja det blev en blöt kväll för några :P
Lite kul va de idag o se de andra o hur de mådde... Liiite bakis va dom allt ;)

Ja minglet va inget att hänga i julgranen men efterfesten var riktig rolig o trevlig även om jag va nykter :)
Men kvällens favvodel blev ute på Max, hämtade en burgare till Johnas på vägen hem o tjejen i kassan tyckte min klänning va jättesnygg :) bra smak ha man tydligen ibland :)
Kramisen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar