onsdag 18 juni 2014

Kick´n´box på Loket

Igår satt jag hemma i soffan, hade precis varit ute med doggsen o funderade på vad jag skulle hitta på... fick en fix idé o loggade in på på Lokets (Lokomotion)  hemsida o hittade att Totto fortfarande kör sin Kick'n'box :)
Det är ett riktigt roligt pass som jag alltid gick på förr när jag mådde bättre så jag blev riktigt sugen på att gå... ha inte gått på detta passet på ca 2½ år pga febern men kände att ja varför inte...
Bokade mig o kollade även om min gamle slagpåse var sugen, det var han men hade en sprängande huvudvärk men han kom ändå dit för att se mig plågas ;) men de va riktigt kul att träffa honom igen :)

Dock så va de trist att han inte kunde köra mot mig då han vet om mina problem... Nu hade jag istället en nästan 2 m lång kille som trodde han tränade för SM i Kickboxning...
En annan va ju nästan slut efter uppvärmningen och sen skulle man köra Tottos pass som gör så man praktiskt taget är död när man kör detta passet 1 ggr/vecka... :S 


Totto är en riktigt duktig o bra tränare måste jag bara säga, han kan verkligen peppa en o han accepterar att man inte alltid kör hundra eller mår hundra, han är bara glad att man dyker upp :)
Och han är alltid sprudlande glad så man kan inte må dåligt när man är runt honom, han njuter nog av att se en plågas ;)

Idag, dagen efter så känner man att man fick ett par rejäla sparkar i magen, detta gillar jag dock då jag tränar magen lite samtidigt som killen sparkar, men även om man ha en kudde emellan så känner man de idag. 
Känner även av de på o ovanför brösten att hans slag var kraftfulla... Han va ju lite längre än mig så gissa var hans slag hamnade då han inte ville slå mig i ansiktet...

Men det känns ändå bra, känns att man varit igång igen o om bara febern håller sig i schack så kan jag fortsätta med detta igen :)

1 kommentar:

  1. Kul att du orkade även m feber, håller vi tummarna att den håller sig borta ;)

    SvaraRadera