tisdag 24 juni 2014

Grattis Victor 3 år!

I eftermiddag så var jag hemma hos brossan på födelsedagskalas, lilla Victor fyller nämligen 3 år idag! Hipp hipp hurra för honom :)

När jag kom (jag blev lite försenad för när jag skulle köra så snubblade Britta omkull o skrapade upp hakan lite, fick tvätts rent o få bort blodet, lilla klantnissan! Men lika glad var hon för de) men då låg Brossan på golvet o skruvade ihop victors födelsedagspresent :) han hade fått en spindelmannen-cykel! :)

Han är tydligen väldigt inne på spindelmannen just nu så han blev väldigt glad över att han fick en spindelmannendräckt av Eric :) 


              

Men även piraterna går hem för på kalaset skulle de vara pirat-tema :) det var pirater på servetter, tallrikar, muggar, tårtor, flaggor ja det mesta :) 

Barnen hade fått välja mat så det blev makaroner med korv och en somrig sallad med jordgubbar, ❤️-formade vattenmelonbitar, blåbär o massor annat i :) 
Enkelt, gott o bra! 

Efter maten va de kaffe med tårta, bullar o kex :) 
                 

Emma är jätteduktig med att fixa fina bakverk med barnen :) 
Victor var väldigt glad över sitt pirattema :) o alla barnen ville ha guldpengarna :) smarta ungar! 

Deras lilla katt Alice sprang runt bland alla barnen o leksakerna o var allmänt vild o busig :) 
Liten sötlök :)

Även hon fick lite födelsedagstårta :) lite grädde på en sked :P fint ska de vara :)

Lilleman verkade vara nöjd med sitt kalas och barnen fick även fiska lite i en fiskdamm, för som Nea säger, inget kalas om det inte är en fiskdamm ;)

    

Kramisen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar