tisdag 6 maj 2014

Lilla Britta

Idag har jag o mamma varit i Läckeby djursjukhus igen med lilla Britta.
Det var dax att plocka bort stygnen från hennes tass. 
Sköterskan kände o klämde på tassen o böjde o sträckte... allt verkar ha läkt som de ska och de va positiva med resultatet :) 
Vi ska fortsätta med att massera henne och göra böj o sträckövningar varje dag i minst en månad till, ska även fortsätta med att bära henne i trappor... phu.... i minst en månad till men eftersom vi måste operera även de andra benet inom kort så blir den månaden minst dubbelt så lång... o de är ingen liten 2 kiloshund precis :P 
Hon får lite smått börja gå promenader igen, men inte längre än 10 minuter/gång och efter varje vecka kan jag öka på den tiden med 5 minuter... så det är en långsam rehabilitering som sträcker sig minst 6 månader framåt. Men det blir det värt om hon klarar detta och utan men. 
Hon får även gå på medicin, troligtvis livet ut, för att hon ska må bra igen o för att hon ska kunna springa obehindrat. Vår lilla fis 

Men som det ser ut nu så kommer hon att bli bra men jag vågar inte hoppas för mycket, hon betyder så mycket för oss. 
Nu blir det till att spara o förbereda nästa operation som vi måste göra. Detta hade varit så mycket enklare om bara försäkringsbolaget hade ställt upp för oss. 

1 kommentar: