fredag 11 april 2014

Haltalotta

Igår var jag med vår lilla bus på Blekinge Smådjursklinik. Hon har haltat väldigt länge nu så vi tänkte att det kan inte bara vara växtvärk utan att det troligen är något annat tyvärr. 
Jag var med henne hos veterinären för snart två veckor sedan då de klämde o kände o sträckte på hennes ben men hittade inget, hon fick lite smärtstillande för o se om det gav med sig annars skulle jag komma tillbaka. Det gav inte med sig.

Jag o mamma var där igår, mamma hade åkt hem tidigare till mig för att ta ut dogsen på en promenad o sedan åka bort med Britta så hon fick ligga still innan de skulle kolla henne, märker nämligen att efter promenad o vila så haltar hon mest. 
Och nu såg veterinären att hon verkligen haltade på vänster fram o visste vart de skulle röntga. 

Jag kom dit lagom tills dess att hon fick lugnande så att man ska kunna röntga henne ordentligt. Lillfisen va så söt när hon försökte kämpa emot men inte redigt lyckades, hon satt upp men orkade inte redigt hålla huvet uppe men skulle absolut inte lägga sig på filten, sötlöken.  Men när vi petade lite på ena tassen så föll hon ihop o la sig tillrätta på den mjuka filten :) När de sedan röntgade henne så  hittade de inget, allt så fint o bra ut så de va som ett ?

Så det var bara att väcka upp Britta igen, hon va som Bambi på hal is :) och nu väntar vi på en remiss från Läckeby veterinärstation istället för att se om de hittar något. 

Britta låg o sov hela eftermiddagen sedan, de e jobbigt att bli drogad ;) O när Johnas kom hem så blev hon så glad över att se honom o att han gosade med henne :) 

Min lille fis... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar