onsdag 26 mars 2014

Saltö fiskrestaurang

Idag var jag o några kollegor o åt lunch på en fiskrestaurang/butik här i Karlskrona. Jag har ärligt talat aldrig varit där men ofta hört folk prata om den o tänkt att där måste jag/vi testa men sen har det aldrig blivit av tyvärr. Tills idag :) 
Och jag blev väldigt positivt överraskad!! 
När man kommer dit så är det en stor uteservering nere vid vattnet men nu var det alldeles för kallt o blåsigt för att sitta där. Men den är ofta fullsatt på sommaren. När man går in så kommer man till en stor fiskdisk, där säljs allt som har med havets läckerheter att göra och det var väldigt fint o fräscht. 
Fortsätter man längre in i denna långsmala butik så kommer man ner till några bord o en trappa upp till ett loft där det finns fler bord. 

Vi satt där uppe och intrycket var att det var fint, fräscht o jag blev mycket positiv över allt :) 
Jag beställde en räksallad då jag tänkte att det var en lunch o att jag ville ha nått nyttigt o lite lättare. Plus att min kollega ha lovordat denna o deras limedressing som man fick till. De andra tog bl.a spätta med potatismos o silltallrik men de kastade lystra blickar på våra sallader...  För in kom varsin djup tallrik som var rågad med sallad, grönsaker, kokt ägg, handskalade räkor, bröd o den berömda limedressingen som smakade gudomligt!! Riktigt len o härligt god! Receptet på den tack!! :) 


Salladen var underbart god och man fick en liten överraskning när man hittade ägget under alla räkorna :) 
Det var så mycket mat att varken jag eller min kollega orkade äta upp allt men de va så gott så man försökte ändå. Kan säga att jag är fortfarande mätt på den så det blev ingen middag för min del idag! 
Jag kommer definitivt att gå dit fler gånger för nu förstår jag vad alla pratat om !! 
Och kommer även börja handla över disk där för det va sjukt mycket billigare där än i butikerna!  
Så kan verkligen rekommendera Saltö fiskrestaurang :D 
Nomnomnomnom 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar