tisdag 4 mars 2014

Mysig renoveringshelg!

Denna helgen som gick hade vi en underbar mysig renoveringshelg!

Vi började på lördagen med att köpa en crosstrainer, en Orbitreck, jag hade hittat den på facebook, en tjej som lagt ut en blocketannons som även lagt upp den på facen. Jag snackade med henne o Johnas ville ha den så bestämde vi att vi skulle hämta den på lördagförmiddag.Vi tyckte de va helt oki pris på den så varför inte slå till, den kostade endast 450 kr :) 
Vi åkte dit vid lunch (hade tagit en lugn morron eftersom jag varit ute med gamla jobbkollegor på fredagen) och när vi kom dit o betalade henne med en femhundring så fick vi trehundra tillbaka... vi skulle bara ha en femtiolapp så vi stod båda som ?? och tänkte att så fel borde hon inte räkna. Hon märkte att vi va frågande o svarade att hon hade ju sänkt annonsen till tvåhundra!! haha det hade vi inte en aning om :P 
Så vi åkte hem med maskinen för tvåhundra istället för fyrahundrafemtio :P 
Nu ska här tränas lite mer :) 


Sen åkte vi o handlade, Johnas ville ha Gulaschsoppa till middag då han började bli lite förkyld. 
När vi kom hem började jag med soppan och Johnas satte lampor i köket samtidigt som vi delade på resterna av vinet som Johnas hade öppnat dagen innan. 

Det blev en mysig eftermiddag med middagsfix, renovering, gos o vin :) 

Där kände vi båda att det är så här renoveringen ska vara, det fanns inga måsten inga krav utan vi bara körde på samtidigt som vi hade det roligt o mysigt :) På söndagen så köpte vi semlor o åkte hem till Johnas mormor o morfar o fikade med dom, de va fastlagssöndagen och de va längesedan som vi träffade dom nu, iallfall jag. Det var jättetrevligt att träffa dom igen o semlorna va riktigt goda. 
Sen var det dax att åka hem o renovera lite till innan Johnas skulle åka till Kalmar igen. 

Det har varit en lugn, mysig o rolig helg och vi har samtidigt fått lite gjort med lamporna :) 
Nästa helg ska dom förhoppningsvis kopplas in! Längtar efter att få lye i taket, tänk att bara kunna tända lampan o de blir ljust, nått som man tar för givet tills man förlorar det... Nu har vi inte haft nått lyse i taken i över ett år så det ska bli riktigt skönt!! 

Ikväll ska jag in till stan o träffa Tessan, det var riktigt längesedan nu så det längtar jag efter, det ska bli kul!  :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar