torsdag 6 februari 2014

Kalmar

Igår tog jag en spontantripp till Kalmar Centrum :)

Johnas är uppe i Kalmar och jobbar numera och denna veckan pendlar han fram o tillbaka varje dag, sedan kommer han att bo där uppe på veckodagarna o komma hem till helgen.

Så jag tog tåget upp till Kalmar igår eftermiddag och gick o strosade lite på stan tills han slutade.


Jag tycker att Kalmar är en mysig stad o gå o strosa i, men den är inte så stor så det räcker med nån timme eller två.
Jag hittade inte så möe på stan men de va mysigt att vandra runt o kolla runt lite, köpte en tröja o 2 scarfsar o lite småsaker på Lagerhouse. 
När Johnas plockade upp mig så åkte vi ut till IKEA (vilket var hela tanken med mitt besök), vi strosade runt o hittade ett vitrinskåp till matsalen i en gammaldags grön färg, en ny tork-ställning o lite smått o gott till städskåpet så det blir lite organiserat där inne o lite till köket. 
det va skönt att vandra runt när det knappt var nått folk där o man behövde inte stressa eller knuffas. 

När vi kommit hem till två tokiga hundar som va glada att vi inte glömt bort dom (mamma hade tagit dom på dagen) så känner man verkligen sig välkommen hem :)
Man kan inte känna mindre när två tokar trängs med varandra om att komma fram o vill pussas o vill att man ska klappa dom. :) Härligt välkomnande!! 


På kvällen satte jag mig o kollade på "Mia på Grötö", jag har inte sett det programmet innan utan endast hört
talas om det. 
Och jag tycker det är ett riktigt mysigt program, det var kul att se på för alla verkade vara så naturliga o som att de inte redigt går efter ett manus utan mer som ett par polare om träffas o snackar gamla minnen o ha kul. 
Det var en skön stämning, men jag kan förstå om folk tittar på det för att få information om kändisarna så blir de besvikna för de får man inte så möe, man får lite gobitar av dom men inte deras livs historia. Men de va bara bra, man hör så möe om dom ändå så de e kul att de bara myser istället.
Och huset och platsen var ju helt underbar! 
Kommer nog att bli fler gånger man kikar in på Mia på Grötö :) 

2 kommentarer:

 1. Där är det klart en fördel med hund. Hästarna blir glada om det inte finns något mer intressant, t.ex mat, och katterna blir överhuvudtaget inte glada utan undrar surt varför jag dröjt så länge. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha :P
   Du kan få låna Nova lite när du varit borta någon dag :P

   Radera