torsdag 13 februari 2014

Gräsänkling

Sorry att jag inte skrivit på länge, känns länge för mig iallafall....
Haft lite fullt upp hemma o på jobbet men ska infa er om vad som händer i mitt liv numera :)
Det är egentligen inte så mycket som har hänt, inte som kanske e så intressant...

Men jag är gräsänkling numera för Johnas jobbar numera i Kalmar o veckopendlar... Så är det när man är sambo med en som jobbar på traktamente... :)
Men jag tycker samtidigt att det ibland kan vara lite skönt, lite egentid så länge det bara är några dagar i taget.
Det är tack o lov inte som en vän till mig som är gräsänkling en månad i stöten, det hade varit stor skillnad o inte lika skönt, det hade nog blivit lite väl mycket egentid.
Men några dagar i stöten är ganska skönt, jag har än så länge kollat på en Twilight film, dem vill inte Johnas se så man får passa på när han är iväg :) Sedan håller jag även på att städa av hela huset, ett rum i taget... plocka undan allt bråte o städar av det i lugn o ro med en ljudbok i öronen :)
Har även tagit vovvarna på flera långpromenader :)

Igår kväll blev det mer städning, packa till konferensen som jag ska iväg på idag med jobbet till Ronneby Brunn. Britta fick även lite tass-vård som gick mindre bra då hon inte alls var intresserad av det utan ville hellre leka, busa o bitas... och jag var även lite snäll o bakade lite till gubben innan han kommer hem igen  :)

Förra fredagen jobbade jag xtra på brunnen, Idrottsgalan hade sin kväll och det var en mycket trevlig kväll med mycket skratt och bra artister bla Niklas Strömstedt, Carola och komiken Thomas Petersson. Thomas var riktigt rolig, det var inte lätt att hälla upp dessertvin när han snackade :P 
Tänkte att det är inte många som vet hur det är att jobba som servitris, jag ha jobbat som det i 15 år, tack o lov så är det inte heltid längre utan nu hoppar jag bara in lite då o då vid behov av hjälp. Och det tycker jag att de räcker, då blir det fortfarande roligt och inte lika tungt. 
Ska berätta om hur en servitris dag/kväll/natt kan se ut längre fram.... 

Annars inte större förändringar här.... återkommer efter konferensen :D 


Glöm nu inte bort att det är alla hjärtans dag imorgon, fredag  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar