onsdag 29 januari 2014

Omtanke

Igår var mamma hemma hos oss med en ny korg till lilla Britta, förhoppningsvis så tuggar hon inte sönder denna. 
Mamma hade sytt en filt runt hela korgen o nu står den på övervåningen så hon kommer inte åt den när vi inte är hemma. Så tror att den kommer att hålla lite längre än den förra :) 

Men vi gick ut en långpromenad i snön med hundarna igår eftermiddag, det var ingen fara när vi hade snön i nacken men när vi vände om o gick tillbaka så fick vi snön i ansiktet o de kändes som piskande stenar som kom mot en :S  Inte ens Nova som älskar att vara ute i snö o blåst gillade detta o vägrade gå. Jag fick hålla min halsduk framför hennes ansikte för att hon skulle gå...

Vi såg ut som två snögubbar när vi kom hem igen :)
Vi kom in i huset o Johnas hade dukat upp med koppar till oss o stod vid spisen o fixade varm choklad med vispad grädde till oss :D 


De va underbart gott att sätta sig o få rykande het choklad med en liten klick grädde o lite kanel på toppen :) Härligt att bli varm igen i hela kroppen. 
Riktigt snällt av gubben o de uppskattades verkligen!  :)  

Tänk va de små sakerna kan göra egentligen! 
Krävs inte mycket ansträngning för att göra någon glad o det borde man försöka göra för någon lite då o då, försöka ta sig tiden! 
Kan vara en varm choklad, ett hett bad upphällt, middagen serverad, skottat städat m.m. så ta några minuter av er tid o gör någon glad :)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar