måndag 20 januari 2014

Spel istället för bloggande....

Jag skulle egentligen skrivit lite igårkväll om helgen o lite om vad vi renoverat hemma på sista tiden men Johnas o jag hade en spelkväll istället :)
Vi satte oss i vardagsrummet, som jag hade tänt upp fullt med ljus, tog fram schackspelet som Johnas fick av mig i julklapp, hittade detta gamla fina på Tradera,  och slog oss ner i soffan. :)
Det var mysigt att sitta o spela, man behöver inte fastna framför TV:n vare kväll, de e roligare o mysigare att umgås o hitta på nått tillsammans istället.
Vi spelade även Rummykub men de gillade inte Johnas för han förlorade o hängde inte redigt med, vet inte hur många gånger jag försökt lära honom detta spelet :P
Vi hittade även mitt gamla Backpacker-spel, Johnas hade ingen aning vad detta var för något så vi beslöt oss att flytta upp och ta fram laptopen o spela Backpacker.
Johnas verkade gilla det, vi spelade långt in till småtimmarna innan vi upptäckte vad klockan var. Johnas var riktigt duktig!!
Så de blev myspys tillsammans istället för att jag satt ensam med datorn i knät, men de va de helt klart värt, det är bra att låta TV:n vara avstängd ibland, kan nog vara lite nyttigt oxå. 
Och så kommer man varandra lite närmare och man behöver de mysiga stunderna tillsammans!   :)
Denna helgen har vi fixat lite i köket och sedan har mamma o Magnus varit hos oss o terrat hundarna lite :)

Britta gillade snön o leka i den men de va inte kul att de va så kallt :P  Men hon upptäckte snart att om hon lekte för fullt så blev de inte så kallt förutom när hon slängde sig på marken o vilade under släpet... då kom hon frysande ut därifrån ganska snabbt  :P
Hon har lyckats att bli halt under gårdagen, troligtvis så har hon sträckt sig eller är det växtvärk. Förhoppningsvis.
Men blir det inte bättre så får vi åka in med henne till veterinären.
Tänker att jag försöker få henne att vila lite o se om det blir bättre men hur lätt är det att hålla en valp still när de e sååå kul att busa o leka? ;)

Vi var även o firade Sanna i fredags, hon hade fyllt 25 o bjudit in oss till Dackestugan. Vi kunde tyvärr inte stanna så länge då vi inte ville lämna Britta för länge själv eftersom hon varit själv med Nova under dagen  oxå. Det var en lugn o mysig kväll o de va skönt de för jag e nog för gammal för röjarfester så jag satt bara o snackade med folket o mumsade på chips o godis :)

Kommer att berätta om vad vi renoverat om i ett annat inlägg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar