söndag 8 december 2013

Smyckersparty

Idag har vi haft smyckersparty här hemma :) 
Min kompis och kollega Sofie är säljare för Dag och Natts smycken och vi hade sagt för länge sedan att hon skulle hålla en visning hemma hos mig för höstkollektionen, ska bara renovera lite mer först.... 

Nu var det äntligen dax :) fast det blev visst höst och vinterkollektionen :P 

Vi hade förberett hemma med att städa och göra i ordning allrummet och matsalen så att vi skulle ha någonstans att vara, blir ju lite enklare då.... 
men det sköna var att samtidigt så gav jag hela huset en genomstädning, ja iallafall i de rummen som de gick. 


Fian, Tessan och Jhonny kom vid tolv, fian för att göra i ordning smyckena och Tessan o Jhonny för att de skulle vidare sedan på ett kalas. 
Sedan kom mamma, hon skulle köpt lite fika åt mig för jag hade inte redigt tiden på min sida, men hon hittade ingen som hon gillade så hon bakade en tårta istället... 
Det blev en tårta med chokladbottnen, vaniljkräm, hallonsylt o vispad grädde dekorerad med nonstop. :)

När klockan närmade sig ett så började de ramla in snötäckta personer som både ville shoppa smycken och få se huset. Vi var sammanlagt (förutom Johnas) 9 personer +2 manliga sällskap och en söt liten chihuahua.  :) 

Snön föll utanför och marken var glashal på vissa ställen, hade en liten olycka med en av bilarna som åkte in i vår grindstolpe men tack o lov gick allt bra. 

Fian visade upp sina smycken och nu väntar vi alla på att de ska komma så vi får börja använda dom. 
Själv köpte jag två halsband till mig och en klocka, en svart men de fick bli barnmodellen för vuxen är för stor för mina handleder, utseendemässigt ser de likadana ut fast barn e självklart mindre i stoleken. 

På eftermiddagen var vi bortbjudna till Johnas morföräldrar på middag, det bjöds på lamm med alla dess tillbehör och glass med grädde. nomnomnom.


Vi har även köpt en liten sak som jag kommer berätta mer om om två veckor.... :D 

Har varit en mycket trevlig dag och eftermiddag men nu e de dags för sängen.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar