fredag 29 november 2013

Dörrkransar

Igårkväll så satte jag mig på golvet framför en film och började julpyssla.  Jag gjorde 2 kransar som jag tänkte ha på våra entrédubbeldörrar. 

Jag ville ha lite tjockare bulliga kransar, och blev så glad att jag lyckades få till dom som jag ville ha dom. 

Eftersom jag ha två som kommer hänga bredvid varandra på varsin dörr så kunde jag samköra dom lite.
På den vänstra satte jag en trätext med ordet välkommen och på den den andra en träskylt med God jul. :) Jag började även planera min adventsljusstake, behöver lite mossa till den så har inte kunnat göra den än men vet på ett ungefär hur jag vill ha de. :) 

Jag har inte hängt upp dom än då jag blev klar så sent igårkväll och imorse var det för mörkt för att hänga upp dom, så foto på dom kommer senare :) 

Men jag är supernöjd! Blomsterbutikerna har verkligen vackra saker att pynta kransar och adventsljusstakar med!

Jag ska även kolla idag efter en girlang med lysen som jag tänkte hänga vid verandaentrén och som lyser upp verandan och entrén lite. 

Måste även göra om de blomhinkar som jag har stående på trappan, men i den ena bor en liten padda så den får jag vara försiktig med :) 
Kommer bilder på detta oxå sedan....

2 kommentarer:

  1. Padda?! Hur kan den överleva i denna kyla. :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du det vet jag inte, jag hittade den i en av mina krukor på framsidan vid trappan när jag skulle plantera en ljung, den kröp längre ner i jorden o verkade nöjd, så den försöker jag störa så lite som möjligt. :)

      Radera