måndag 30 september 2013

Partyhelg


Lördagen den 28/9-2013

Denna helgen ha varit full av kalas och renovering :)
Det började på lördagen då vi körde igång på morgonen med att lägga golv fram till dess att Ola kom runt 10 för att kakla köket. :)
Då fick Johnas hjälpa honom och jag blev hundvakt åt min lilla tokfia och Olas två sötnosar :) Gjorde inte mig nånting :P
När killarna va klara så långt som de orkade köra på lördagen så va de bara att hoppa in i duschen för att sedan köra till Tessan som hade födelsedagskalas inne i stan :) 

Och som alltid så är denna tillställningen lugn, mysig o jätterolig :) och alltid lika kul att träffa trevligt folk!

Men vi hade mer golv att lägga så vi åkte därifrån vid halv tolvtiden för att lägga sig o krypa runt på köksgolvet med en bygglampa flåsandes över en medans Nova undra vad vi håller på med... Lååångt efter hennes sovtid ju ;)

Söndagen den 29/9-2013

 På söndagen kom Ola en liten snabbis igen för att hinna med lite till. Inga hundar denna gången så jag hann spackla o slipa fönster- och dörrkarmar o lister. Inga fingeravtryck kvar nu...
Sen va det dax för helgens andra kalas, denna gången va det till Marcus o Emma för att fira Emma :)
Där bjöds det på jättegod mat, smaskig hemmagjord marängtårta och trevligt folk.
Johans och jag hade gjort en fotobok till henne som hon verkade bli glad över, hon tittade i den 3 gånger iallafall under kvällens gång :) hon fick även ett halsband och armband av oss och mamma och Magnus.

Det har varit en mycket trevlig helg och köket blir jättefint (enligt oss iallafall) men nu är det en ny vecka o nya tag... :)

3 kommentarer:

 1. Ni ligger i som alltid! Härligt. Vore ju dumt om ni var sysslolösa :P
  /Ingela

  SvaraRadera
 2. Ja oj vad ni kämpar! Blir trött bara jag hör det :-) Men härligt att det verkar lossna. Jag ska försöka länka till din blogg från min också :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja vara still o sitta ner 5 min hade varit skönt :)
  Men vi vill bli klara med kök o endel av rummen innan jul så man får lite julmys :)

  SvaraRadera